En lusthöjande butik

Sedan juni 2016 drivs butiken Kondomeriet på Lilla Drottninggatan i ny regi. Butikens sortiment är av erotisk karaktär, en mix av lustfyllda produkter och presentartiklar.

Det är oerhört viktigt för oss att våra kunder ser oss i butiken och denna web-shop som en och samma enhet. Vi själva kanske mest ser vår hemsida som någon sorts produktkatalog. Det är tidsödande att fylla en websida med artiklar därför kommer det ta tid innan vi fått in så mycket olika produkter att vi är helt nöjda själva. Vi kommer dock aldrig kunna lägga in hela vårt sortiment då vi idag har närmare 2000 olika artiklar i vår butik

Bästa köpet blir oftast i vår butik. Varför?

-Vi ser oss själva som en smakfull lightbutik. Vi försöker ha ett sortiment som passar de flesta plånböcker och smakinriktningar. Det vi säljer mest av är helt klart sexleksaker men lusthöjande preparat, kondomer, massageoljor, sexiga underkläder är också storsäljare

-Den största anledningen till våra kunders besök är vårt stora sortiment och vårt breda kompetens. Vi är lyhörda och väldigt kunniga på det vi gör och lyssnar in vad kunden vill ha, samt tar reda på vilka förväntningar de har på produkten. Vi har en hel del tips för att få fart på ett kanske slumrande sexliv. Man kanske behöver lite hjälp på traven p.ga medicinska själ eller bara är lite nyfiken på att prova på något nytt och spännande. Antingen ensam på sin kammare eller ihop med en partner.

Våra kunder är allt ifrån den nyfikna artonåringen till det pigga paret i åttioårsåldern. Par väljer ofta att komma hit tillsammans för att hitta något som faller båda i smaken. Många som kommer hit är nybörjare och vet inte riktigt vad de söker medan andra har en funktionsnedsättning och behöver hjälp och råd att hitta rätt produkter.
- Det sker en ständig utveckling på produktsidan. Som jag skrev inledningsvis har vi idag ca 2000 artiklar och sortimentet ökar hela tiden. Kunderna vill ha variation och urval. Ibland räcker det att färgen är en annan.

Vi är väldigt medvetna om att det är många som är intresserade av sexrelaterade produkter men som aldrig vågat ta steget in i en erotisk butik. Jag kan lova er, att ni kommer att känna er väldigt bekväma i vår butik. Det är sannolikt inte alls vad ni hade föreställt er. Vi har förstagångskunder i butiken varje dag och får oftast kommentarer som; vilken fin butik eller det var inte så farligt som jag trodde. Några kunder är rädda för att springa på sin granne eller arbetskamrat. Varför det? Ni är alla där för att ni är intresserade. Eller hur?

Ett annat tips är att om ni tror att ni skulle vara mer bekväm av att få råd, tips och handla av en kvinna så är det oftast torsdag, fredag och lördagar som vi har kvinnlig personal. Spelar det ingen roll vilket kön personalen har så kan vi även tipsa om att det är minst folk i butiken i början på veckan och generellt kring öppningsdags. Under alla dagar är det mest folk runt lunchtid, och efter kl. 16,00.

Vi är jätteglada om vi får se er i vår butik och vi lovar att vi kommer att ta väl hand om er. Till er andra som av olika anledningar inte har möjlighet att ta er hit så önskar vi varmt välkomna till vår websida.

Tomas och Izabela