LELO GIGI 2

LELO G-punktsstav

Mer information

1 199 kr


Information

En smidig G-punktsstav av hög kvalité. Troligtvis LELOS mest sålda produkt

GIGI™ 2 har en specialdesignad platt topp som har utformats för att leverera fokuserad G-punktsmassage, och kan vändas för att fördubbla stimuleringen och erbjuda en ännu häftigare upplevelse

GIGI 2 är en ny förbättrad version av världens mest berömda vibrator i sitt slag, vibratorn med fantastiskt njutning med g-punktsstimulering. GIGI 2 kommer garanterat att få dig till ett klimax

Mycket lent hölje av kroppssäkert silikon som glider lätt och skönt mot huden. 100% kraftfullare i åtta olika lägen med justerbara hastigheter som ger dig möjligheten att nå njutningens höjder . Helt vattentät för mångsidig användning, ta med in i duschen  ensam eller tillsammans med din partner. Helt låsbar med tysta men otroligt sköna vibrationer.

GIGI är en liten skönhet som är lätt att ta med och levereras i en elegant presentask tillsammans med sladd för uppladdning, lyxig sidenpåse och manual. Kan användas i upp till 4 timmar och har en standyby-tid på 90 dagar.

använd endast vattenbaserad glidmedel till denna produkt alternativt silikonglid som är speciellt framtagen till just leksaker tillverkat av silikon.

Rekomenderade tillbehör